Het seizoen 2013 gaat van start!

Het is na de laatste wedstrijd van vorig jaar stil geweest rondom JS Racing, maar er is afgelopen winter hard gewerkt om alles klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen.

Eind vorig jaar is onze trouwe rode Mercedes bus verkocht. Deze bus heeft ons sinds 2005 overal in Europa gebracht zonder ook maar 1 keer pech te hebben gehad. Toch werd het tijd voor iets nieuws en is er een BE-trailer aangeschaft. Afgelopen winter is er veel tijd in de trailer gestoken om alles weer netjes en goed werkend te krijgen. Zowel de trekker als de trailer zijn vorige week weer door de keuring gekomen bij Klaas van der Eijk Bandenservice. Dit weekend konden we de trailer tijdelijk stallen bij Poeder Coat Westland in de Lier en daar hebben we de trailer van de nodige stickers voorzien. De trailer is nu klaar en van alle gemakken voorzien, het resultaat mag er dan ook zeker wezen!

Foto’s van de trailer staan op onze website in het fotoalbum.

Eerste wedstrijd: NK Supermono – Paasraces Assen
Volgend weekend zijn we op het TT Circuit Assen om daar de eerste races van 2013 te rijden. De motor is op verschillende punten aangepast en het vermogen is meer dan goed te noemen. Vorig jaar is gebleken dat de Ducati Supermono op motorisch vlak erg betrouwbaar kan zijn en we zien de eerste wedstrijden dan ook met vertrouwen tegemoet!

Tijdschema

Vrijdag
- NK Supermono - Vrije trainingen (FP)
Zaterdag
12:00 - 12:25 NK Supermono - 1e kwalificatie (QP1)
15:25 - 15:50 NK Supermono - 2e kwalificatie (QP2)
17:15 - 17:50 NK Supermono - Race 1 (12 ronden)
Maandag
12:00 - 12:10 NK Supermono - Warm up
16:40 - 17:15 NK Supermono - Race 2 (12 ronden)