Goede seizoensafsluiter voor Sjoerd van Buiten

Afgelopen weekend waren we op het TT Circuit van Assen om daar tijdens de Race of the Champions een wedstrijd te rijden voor het Nederlands kampioenschap Supermono.

Tijdens de kwalificaties werden er nog wat aanpassingen gedaan aan de motor en dat werkte goed, Sjoerd stond uiteindelijk als 2e gekwalificeerd!

Voor de warm-up training op zondag voor de wedstrijd werden nog wat kleine aanpassingen gedaan en deze werkte zoals verwacht. De start van de wedstrijd was goed en Sjoerd nam direct de leiding. Daarna volgde een gevecht met Brian Slooten waarin ze elkaar bijna iedere ronde wel een aantal keer passeerden. Aan het einde van de wedstrijd maakte Sjoerd een foutje bij het inhalen van een achterblijver waardoor hij buiten de baan kwam en Slooten de leiding over nam. In de laatste ronde kon Sjoerd het gat naar de leider niet meer dicht rijden en kwam als 2e over de finish.

Na de problemen van de laatste wedstrijd was dit weer een mooi resultaat om het seizoen af te sluiten.

Foto's van dit weekend zijn te bekijken in het fotoalbum.

Ook zijn er een aantal videobeelden gemaakt, en deze verschijnen in de loop van de week onder het kopje "video" op onze website.