Ducati Supermono klaar voor de eerste wedstrijd

Afgelopen winter is er weer hard gewerkt aan de JS Racing Ducati Supermono om deze perfect in orde te krijgen voor het nieuwe seizoen. Vorig jaar hebben we erg veel motorschade gehad en voor komend seizoen hebben we dat zo veel mogelijk proberen uit te sluiten. De motorblokken zijn aangepast en geven nu ook het vermogen beter af aan het achterwiel. Tevens is er een motorblok gebouwd met een iets andere krukas waardoor we vooral meer koppel hebben.

De motor is deze week op een hele nette manier van stickers voorzien door ENSO2 Technology uit Rijen.
Foto's van de motor zijn te bekijken in het fotoalbum.

Volgende wedstrijd: NK Supermono Assen
Komend weekend zijn we op het TT Circuit van Assen om daar tijdens de Paasraces de eerste wedstrijd van het seizoen te rijden. Mede door alle voorbereidingen en de goede test resultaten, zowel op de testbank als op het circuit, gaan we met een goed gevoel aan de eerste wedstrijd beginnen.

Let op: De wedstrijd wordt op maandag (2e paasdag) verreden!

Nieuws uit het paddock
Voor het laatste nieuws direct uit het paddock kunt u @js_racing volgen op Twitter, hier plaatsen wij regelmatig korte nieuws updates. Deze berichten zijn tevens bij ons op de website te lezen.

Tijdschema

Zaterdag
13:00 - 13:30 NK Supermono - 1e kwalificatie (QP1)
17:30 - 18:00 NK Supermono - 2e kwalificatie (QP2)
Maandag
12:30 - 12:45 NK Supermono - Warm up
17:10 - 17:45 NK Supermono - Race (12 ronden)Voor iedereen uit de regio

Wilt u direct na de wedstrijd weten hoe het gegaan is? Sjoerd heeft op de racedag tussen 16:00 en 18:00 uur contact met WOS Radio en is dan live te horen in de uitzending van WOS Sport.

WOS Radio is te ontvangen in Westland, Midden-Delfland en Maassluis. De frequentie in die gemeenten is 87.6 FM in de ether en 93.1 Mhz op de kabel. In Hoek van Holland is WOS Radio op de kabel te ontvangen via 107.9 FM en natuurlijk in de ether op 87.6 FM. Natuurlijk is WOS Radio ook te ontvangen via de livestream via deze website.